Vrste Media

Billboard

BILLBOARDS is all you need to drive your message Home….. Or to your business

Kompanija screen media svojim klijentima omogucava oglasavanje na razlicitim vrstama media, a nas tim strucnjaka ce Vam pomoci da odaberete oglasni prostor na lokacijama koje ce najbolje predstaviti Vas I Vas proizvod. Billboard je medij koji moze da zadovolji najveci deo potreba za outdoor oglasavanjem. Oglasavanje na billboard mediima pored brojnih mogucnosti za aplikaciju reklamne poruke pruza mogucnost da pravilnim media planiranjem svojom kampanjom postignete maksimalnu teritorijalnu pokrivenost. Koriscenje billboarda u kampanjama ima drugaciji znacaj na oglasavanje u odnosu na stampana izdanja I TV reklame, jer ne zahteva nikakvo dodatno angazovanje.

 

Billboard je medij koji jednostavno privlaci paznju, ne moze se zaobici, a samim tim reklamna poruka na njima se vidja svuda svakodnevno I neprekidno .

Mega board

OOH BIGBOARDS is a great LARGE FORMAT MEDIUM that can visually express what you have to say in an instant.

Mega board je billboard velikih dimenzija i kao takav predstavlja uglavnom usamljeni svetionik pored puta koji šalje jasnu i upečatljivu poruku. Zbog svojih ogromnih dimenzija, visine je preko 15 m, povrsine preko 50m2, Mega board se postavlja uglavnom pored frekventnih saobraćajnica, van urbanih zona, najpre pored auto puta gde je linija preglednosti velika. Pošto dominira prostorom i svojom veličinom, Mega board je pogodan za emitovanje snažne i efektne poruke koju svi ucesnici u saobracaju moraju da primete. Zbog toga je Mega board pogodan za razne vrste art umetnosti i alternativne oblike kreativnih resenja outdoor oglašavanja (ekstenzije, svetlosni efekti) koji znatno doprinose da poruka bolje komunicira sa publikom u pokretu. Mega board je preporučljiv za korporativne kampanje, za zadržavanje i podizanje postojeće svesti o brendu, daje pojačani efekat i snažnu poruku drugim medijima na način da poruka živi duže vremensko razdoblje.

 

Samim tim što je pored frekventnih saobraćajnica, Mega board se često koristi i kao navigacija za razne objekte koji se nalaze pored auto puta jer se obraća dinamičnoj publici u pokretu : pumpe, hoteli, restorani, aqua parkovi, I razni objekti za odmor i rezonodu.

 

Neprekidno i dugoročno predstavlja razglednicu za publiku u pokretu.

 

  • Dizajn 70%
  • Lokacija 100%
  • Cena 50%
  • Ideja 100%
  • Usluga 45%